• Hankkeen alkaessa kiinteistö oli vajaakäytössä
  • Asiakkaamme Speakers Forum etsi laadukkaita, muokattavia tiloja
  • Tilasuunnittelussa varauduttiin tulevaisuuden muutoksiin
  • Speakers Forumin lisäksi kiinteistöön muutti muita yrityksiä ja talo on ollut pitkään täyteen vuokrattuna

#

Speakersforum ja Eventforum olivat kasvaneet liian suuriksi silloisiin tiloihin. HGR Property Partnersin kanssa löysimme meille loistavan ratkaisun, joka oli paljon enemmän kuin neliöitä ja niiden vuokra.

Löysimme kumppanin, jonka kanssa toimitilaratkaisut hoituvat meidän näköisiksemme, oli tilanne sitten mikä tahansa. Tämä kumppanuus on myös jatkunut siirtyessäni muihin operatiivisiin tehtäviin ja nyt meillä on jo kolme onnistunutta kokemusta HGR:n kanssa.” - Patrik Ekman, toimitusjohtaja


Haaste & ratkaisu

Halusimme ymmärtää asiakkaamme Speakers Forumin liiketoimintaa syvällisesti, jotta pystyisimme suunnittelemaan heille tarkoituksenmukaiset tilat. Pyrimme aina hakemaan kestävää ja toiminnallista ratkaisua molemmille osapuolille ja huomioimaan myös pidemmän aikavälin tarpeet.

Speakers Forum on hyvämaineinen ja kasvuhaluinen yritys, joka halusi luoda henkilöstölleen tilat kohtuullisilla investoinneilla. Tilojen piti olla myös laadukkaat ja viihtyisät sekä asiakkaiden että henkilöstön näkökulmasta. Tarkoituksena oli varautua myös tulevaisuuden muutoksiin muuntojoustavilla tiloilla.

Lopullinen ratkaisu syntyi, kun tunnistimme kohteessa eniten toiminnallisuutta parantavat ratkaisut. Loimme tilasuunnitelman, joka muodostui varsinaisesta toimistosta sekä kokous-, koulutus-, neuvottelu- ja edustustiloista. Solmimme molempien osapuolten edut turvaavan vuokrasopimuksen.

Tulos: oikea tila oikealle asiakkaalle

Onnistuimme luomaan asiakkaallemme liiketoimintaa tukevan toimintaympäristön, nostamaan henkilöstön sitoutumista ja parantamaan yritysarvoa.

Pitkäaikaista yhteistyötä

Yhteistyömme Speakers Forumin kanssa on jatkunut positiivisena ja tiloja on sopeutettu yrityksen kehittyvien tavoitteiden mukaisesti. Olemme sittemmin uudistaneet vuokrasopimuksen molempia tyydyttävällä tavalla ja toivomme hyvän yhteistyön jatkuvan vielä pitkään.