Euromoney palkitsee HGR:n Suomen parhaana toimisto- ja kiinteistökehittäjänä

14.9.2020

HGR Property Partners on valittu Suomen parhaaksi toimisto- ja kiinteistökehittäjäksi arvostetun Euromoney- lehden vuoden 2020 kyselyssä. Kyselyyn ovat osallistuneet laajasti kiinteistöalan toimijat yli 50 maassa.

Vuoden 2020 kuulumisia

HGR:n ja YIT:n yhteisyritys Regenero toteutti maaliskuussa 2020 Keilaniemessä Accountor Towerin kaupan saksalaisen sijoittajan DWS Grundbesitz GmbH:n kanssa. Keilaniemenrannan ensimmäinen vaihe täydentyy loppuvuodesta 2020, kun Keilalammen kiinteistö pääkäyttäjänään IF Vakuutus sekä toriaukion lasirakenteiset paviljonkirakennukset valmistuvat. Tämän kokonaisuuden osuus hankkeesta on yhteensä noin 40.000 m2. Keilaniemenrannan seuraavan vaiheen K-Tornin 50.000 m2 kokonaisuuden on tavoitteena käynnistyä vuoden 2020 aikana.

Keilaniemenranta- hankkeen lisäksi Regenero on saanut tonttivarauksen Keilaniemessä Raidejokerin päätepysäkin yhteyteen toteutettavasta palvelu- ja toimistokeskittymästä suuruusluokaltaan 50.000 m2 sekä sen välittömään läheisyyteen toteutettavasta noin 1.500 autopaikan pysäköintilaitoksesta.

Yhteistyö Senaatin kanssa jatkui myös tänä vuonna, kun HGR hankki kesäkuussa omistukseensa Kaartin Lasarettina tunnetun Helsingin kantakaupungissa sijaitsevan korttelin. Yhtiö sai lisäksi keväällä 2020 Helsingin kaupungilta kehittämisvarauksen Hietalahdessa sijaitsevaan Hietalahdenranta -nimiseen aluekokonaisuuteen.

Helsingissä Marmoripalatsin kehittämistä on tehty tiiviissä yhteistyössä kaupungin sekä museoviraston kanssa ja saneeraustyöt on pystytty käynnistämään.

”Kiitämme kunnioittavasti markkinaosapuolia saamistamme äänistä ja pyrimme edelleen jatkamaan kaupunkialueiden kehittämistä sekä lisäarvon luomista kaikille osapuolille Regeneron ja omienhankkeidemme kautta. Kehitystyömme jatkuu edelleen vahvasti Keilaniemen alueella, jossa pääsemme luomaan uutta kaupunkiympäristöä ja elävöittämään aluetta. Kaartin Lasaretissa yhtiömme näkee loistavan kehityspotentiaalin. Yhdessä Hietalahdenrannan alueen kanssa tavoitteenamme on toteuttaa Hietalahteen uutta urbaania kaupunkiympäristöä sekä profiloida alue pääkonttorikeskittymäksi.”, toteaa toimitusjohtaja Kari Helin.

Lisätietoja antavat:

Kari Helin, toimitusjohtaja, HGR Property Partners Oy, puh. 040 579 0570, kari.helin@hgrpp.fi

HGR Property Partners on vuonna 2005 perustettu kotimainen kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö, joka on keskittynyt pääkaupunkiseudulla sijaitseviin merkittäviin kiinteistökohteisiin ja kehityshankkeisiin. Yhtiön kestävän arvon kehityshankkeet kasvattavat kaupunkien vetovoimaisuuttaa pitkäkestoisesti. Yhdistämme hankkeissamme monenlaisia käyttäjiä elinvoimaisen kaupunkitilan luomiseksi. Kaikkien osapuolten tarpeisiin räätälöidyllä toimintamallillamme on kauaskantoiset sekä menestyksekkäät vaikutukset. www.hgrpp.fi

Regenero on rakennusyhtiö YIT:n ja kiinteistökehitysyhtiö HGR Property Partnersin yhteisyritys. Yhtiö perustettiin vuonna 2016 syventämään yhtiöiden aikaisempaa yhteistyötä. Regeneron kehityshankkeet kohdistuvat kaupunkielämän kannalta avainpaikoilla sijaitseviin kohteisiin, tähtäävät alueen profiilin nostamiseen ja ne toteutetaan pitkäaikaista kokemusta ja ammattitaitoa hyödyntäen. Hankkeet ovat kokoluokaltaan merkittäviä ja voivat sisältää eri tilatyyppejä, kuten toimisto- ja liiketiloja sekä erilaisia julkisen sektorin tiloja. http://www.regenero.fi

Euromoney Real Estate Awards arvioi kiinteistöalan toimijoita yli 50 eri maassa ja jakaa tunnustuksia useilla eri osa-alueilla kuten kiinteistösijoittaminen, neuvonantopalvelut, rahoitus ja kiinteistökehittäminen. Euromoneyn kyselyyn ovat vastanneet kiinteistösijoittajat, rahoittajat, neuvonantajat sekä muut kiinteistöalan toimijat.

Ota yhteyttä

Riitta Heikkuri
Riitta Heikkuri
Manager, Administration

+358 40 521 5179
riitta.heikkuri@hgrpp.fi

Riitta hoitaa konsernin ja projektien hallintoa sekä laskutusta.
Laura Wilkki
Laura WIlkki
Executive Assistant

+358 40 593 7550
laura.wilkki@hgrpp.fi

Laura huolehtii konsernijohdon kalenterihallinnasta, matkajärjestelyistä sekä työpäiviemme sujuvuudesta.

Sijaintimme

HGR Property Partners sijainti
HGR Property Partners

Erottajankatu 11 A 23
00130 Helsinki
+358 40 521 5179
Y-tunnus: 1874983-7
Katso kaikki yhteystiedot