Yritys

Toimiva kiinteistöratkaisu on yhteinen etu. Luomme pitkäaikaisia ja luovia ratkaisuja kohteisiin, joissa näemme erityistä kehityspotentiaalia.

Kotimaista kiinteistökehitystä

HGR Property Partners on kotimainen vuonna 2005 perustettu kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö, joka omistaa kiinteistöjä pääasiassa yhdessä kumppaniensa kanssa. Yhteistyössä HGR vastaa operatiivisesta toiminnasta. Sijoitamme pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseviin kiinteistökohteisiin, joissa näemme kehitysmahdollisuuksia.

Ketterää arvonluomista

Tavoittelemme aina hankkeissamme kaikkien osapuolten – kaupunki, vuokralaiset, käyttäjät ja sijoittajat - yhteistä etua. Toimintamme lähtökohtana on erilaisten kehitysmahdollisuuksien tunnistaminen ja toteuttaminen, joustava ja ketterä toiminta sekä asiakkaidemme tarpeiden syvällinen ymmärtäminen. Tätä kautta pystymme kehittämään ensiluokkaisia ja erottuvia ratkaisuja, jotka tuovat aitoa lisäarvoa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Erottuvia ja menestyksekkäitä ratkaisuja

Ideasta sijoitustuotteeksi

Toiminnassamme vahva osaaminen, suuri mittakaava ja tiimimme pitkä kokemus kiinteistöalan toiminnasta yhdistyvät luovuuteen ja nopeaan toimintaan. Toimintamallinamme on etsiä Helsingin kantakaupungissa ja pääkaupunkiseudun aluekeskuksissa sijaitsevia sijoitus- ja kehityskohteita, joissa on kehitysmahdollisuuksia. Tunnistettu potentiaali voi olla vajaakäyttöaste, rakennusoikeuden kasvattaminen, kaavakehitysmahdollisuus, näkyvä sijainti olemassa olevassa kaupunkirakenteessa tai kohteessa on arkkitehtuurinen ilme tai se on siihen luotavissa.

Kehittämämme kiinteistöt sisältävät erilaisia tilatyyppejä – pääasiassa toimistotilaa, mutta myös esimerkiksi liiketilaa, julkisia tiloja ja asumista. Vastaamme omalla organisaatiollamme hankkeiden rahoituksesta, kehittämisestä, markkinoinnista, käyttäjäratkaisujen luomisesta ja sijoitustuotteen toteuttamisesta.

Kansainvälisesti kiinnostavaa kiinteistökehittämistä

Olemme keskittyneet pääkaupunkiseudulla sijaitseviin merkittäviin kiinteistökohteisiin ja kehityshankkeisiin, joista luomme kansainvälisen kokoluokan investointituotteita. Kehitystyössä haluamme panostaa alueiden vetovoimaan ja tuoda samalla laatua julkisiin kaupunkitiloihin kaikkien nautittavaksi.

Tarinamme

HGR Property Partners perustettiin Helsingissä vuonna 2005. Tavoitteenamme oli luoda alalle toimija, joka pystyy yhdistämään kotimaisen kiinteistökehityksen huippuosaamisen ja kansainväliset sijoittajat. Jo pian perustamisen jälkeen arvostettu Euromoney-julkaisu valitsi meidät Suomen parhaaksi kiinteistökehittäjäksi.

Asiantunteva tiimimme ja pitkäaikaiset luotettavat kumppanit ovat mahdollistaneet hankkeidemme mittakaavan sekä yhteiskunnallisen merkittävyyden kasvun. Kohteidemme kehityksessä panostamme vastuullisuuteen ja käyttäjäviihtyvyyteen hakemalla parhaat LEED-sertifikaatit sekä uutena WELL-sertifikaatit, joissa tarkastellaan kiinteistöjen hyvinvointivaikutuksia inhimillisestä näkökulmasta.

Kesällä 2016 perustimme yhteisyritys Regenero Oy:n yhdessä YIT:n kanssa syventämään pitkään jatkunutta yhteistyötä. Regeneron ensimmäinen hanke oli Espoon Otaniemessä sijaitseva Tietotie 6.

Yhtiön toiminta päättyi kesällä 2022 kun HGR Property Partners, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja YIT Oyj perustivat yhteisyrityksen nimeltään Keilaniemen Kiinteistökehitys Strike Ky, jonka liikeideana on kehittää Keilaniemen merkittäviä kiinteistökehityshankkeita. Perustetun yhteisyrityksen omistukseen on siirretty kaikki HGR:n ja YIT:n yhteisyrityksen Regeneron sekä osa Ilmarisen Keilaniemen alueella sijaitsevista kehityshankkeista.