Euromoney palkitsee HGR:n Suomen parhaana toimisto- ja kiinteistökehittäjänä

14.9.2021

HGR Property Partners on valittu Suomen parhaaksi toimisto- ja kiinteistökehittäjäksi arvostetun Euromoney- lehden vuoden 2021 kyselyssä.

Vuoden 2021 kuulumisia

HGR:n ja YIT:n yhteisyritys Regenero viimeisteli maaliskuussa 2021 Keilaniemessä saksalaisen sijoittajan DWS:n hallinnoiman rahaston kanssa Keilaniemenrannan Toripaviljonkeja sekä Keilalammen rakennusta koskevan kaupan. Keilaniemenrannan hanke jatkuu yli 50.000 m² laajuisen pilvenpiirtäjän kehittämisen ja rakentamisen kautta. Regenerolla on Keilaniemen alueella kehitteillä myös Raide-Jokerin päätepysäkillä ja metron välittömässä läheisyydessä sijaitseva Valokeila hybridihanke, joka koostuu kolmesta erillisestä rakennuksesta vuokrattavalta alaltaan noin 65 000 k-m². Hankkeita tukee Regeneron suunnittelema koko Keilaniemen aluetta palveleva maanalainen pysäköintilaitos laajuudeltaan noin 3000 autopaikkaa.

Regenero hankki loppuvuodesta 2020 omistukseensa Espoon Niittykummussa sijaitsevan If Vahinkovakuutus Oyj:n entisen toimitalon. Kohteen sijainti on erinomainen, sillä ympäröivä Niittykummun alue kehittyy voimakkaasti ja rakennus sijaitsee aivan metroaseman sekä pääväylien läheisyydessä.

HGR jatkoi yhteistyötä Senaatti-kiinteistöjen kanssa hankkimalla omistukseensa Espoon Otaniemestä Metallimiehenkuja 6-8 kiinteistön loppuvuodesta 2020. Metron ja tulevan Raide-Jokerin välittömässä läheisyydessä sijaitseva kohde on osa Kivimiehen alueen asemakaavan muutosaluetta. Ympäröivän alueen kehittyminen tarjoaa loistavan kehityspotentiaalin kiinteistölle.

Helsingissä Marmoripalatsi on saanut keväällä 2021 rakennusluvan ja saneeraus etenee vauhdilla. Asuinkiinteistön arvioitu valmistumisaikataulu on loppuvuodesta 2022.

Kaartin Lasaretin suunnitelmat ovat kehittyneet ja kaavoituksen osalta jatketaan tiiviitä keskusteluja Helsingin kaupungin sekä Museoviraston kanssa. Sen viereistä Hietalahden kehittämisvarausta edistetään yhdessä kaupungin kanssa. Kehittämisalueen kaavoitus käynnistyi syksyllä 2021 osallistumis- ja arviointisuunnitelmalla.

”Kiitämme lämpimästi markkinaosapuolia saamistamme äänistä. Haastavasta maailmantilanteesta huolimatta olemme pystyneet jatkamaan toimintaamme entiseen tapaan ja kasvattamaan yhtiömme hankkeiden ja henkilöstön määrää. Meillä on käynnissä monta mielenkiintoista kehityshanketta sekä Espoossa että Helsingissä ja tutkimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kiinteistökentässä”, toteaa toimitusjohtaja Kari Helin.

Lisätietoja antavat:

Kari Helin, toimitusjohtaja, HGR Property Partners Oy, puh. 040 579 0570, kari.helin@hgrpp.fi

HGR Property Partners on vuonna 2005 perustettu kotimainen kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö, joka on keskittynyt pääkaupunkiseudulla sijaitseviin merkittäviin kiinteistökohteisiin ja kehityshankkeisiin. Yhtiön kestävän arvon kehityshankkeet kasvattavat kaupunkien vetovoimaisuuttaa pitkäkestoisesti. Yhdistämme hankkeissamme monenlaisia käyttäjiä elinvoimaisen kaupunkitilan luomiseksi. Kaikkien osapuolten tarpeisiin räätälöidyllä toimintamallillamme on kauaskantoiset sekä menestyksekkäät vaikutukset. www.hgrpp.fi

Regenero on rakennusyhtiö YIT:n ja kiinteistökehitysyhtiö HGR Property Partnersin yhteisyritys. Yhtiö perustettiin vuonna 2016 syventämään yhtiöiden aikaisempaa yhteistyötä. Regeneron kehityshankkeet kohdistuvat kaupunkielämän kannalta avainpaikoilla sijaitseviin kohteisiin, tähtäävät alueen profiilin nostamiseen ja ne toteutetaan pitkäaikaista kokemusta ja ammattitaitoa hyödyntäen. Hankkeet ovat kokoluokaltaan merkittäviä ja voivat sisältää eri tilatyyppejä, kuten toimisto- ja liiketiloja sekä erilaisia julkisen sektorin tiloja. http://www.regenero.fi

Euromoney Real Estate Awards arvioi kiinteistöalan toimijoita yli 50 eri maassa ja jakaa tunnustuksia useilla eri osa-alueilla kuten kiinteistösijoittaminen, neuvonantopalvelut, rahoitus ja kiinteistökehittäminen. Euromoneyn kyselyyn ovat vastanneet kiinteistösijoittajat, rahoittajat, neuvonantajat sekä muut kiinteistöalan toimijat.

Ota yhteyttä

Riitta Heikkuri
Riitta Heikkuri
Manager, Administration

+358 40 521 5179
riitta.heikkuri@hgrpp.fi

Riitta hoitaa konsernin ja projektien hallintoa sekä laskutusta.
Laura Wilkki
Laura WIlkki
Executive Assistant

+358 40 593 7550
laura.wilkki@hgrpp.fi

Laura huolehtii konsernijohdon kalenterihallinnasta, matkajärjestelyistä sekä työpäiviemme sujuvuudesta.

Sijaintimme

HGR Property Partners sijainti
HGR Property Partners

Erottajankatu 11 A 23
00130 Helsinki
+358 40 521 5179
Y-tunnus: 1874983-7
Katso kaikki yhteystiedot