Mika Alanko aloittaa HGR Property Partners Oy:ssä kesäkuussa 2021

1.2.2021

Mika Alanko siirtyy HGR Property Partnersin palvelukseen kesäkuussa 2021. Hän tulee vastaamaan HGR:llä kiinteistötransaktioiden läpiviennistä ja yhtiön juridiikan johtamisesta. Mika osallistuu lisäksi laaja-alaisesti yhtiön kehityshankkeisiin.

”Olemme innostuneita saadessamme Mikan kaltaisen rautaisen ja arvostetun ammattilaisen vahvistamaan tiimiämme. Mika tuo tärkeän lisän yhtiömme toimintaan kokemuksellaan sekä asiantuntemuksellaan” toteaa HGR Property Partners Oy:n toimitusjohtaja Kari Helin.

Mika on luonut pitkän uran Roschier Asianajotoimistossa, jossa hän aloitti vuonna 1999 ja on ollut osakkaana vuodesta 2000 lähtien. Mika on erikoistunut kiinteistöjuridiikkaan sekä vaativiin yritysjärjestelyihin. Hän on toiminut Roschierilla kiinteistöpraktiikasta vastaavana partnerina ja keskittynyt kansainvälisten sekä kotimaisten kiinteistösijoittajien neuvontaan heidän kiinteistöinvestoinneissa ja -divestoinneissa.

”Olen pitkään miettinyt, että haluaisin vielä kokeilla urallani jotain uutta. Nyt tuli oikea hetki ja tilaisuus uusien haasteiden hakemiseen. HGR:llä työskennellessäni pääsen tutustumaan syvällisemmin kiinteistöliiketoimintaan sekä omistajapuolen näkökulmaan kiinteistöjen kehittämisessä, ” toteaa Mika Alanko.

Lisätietoa antaa:  

Kari Helin, Toimitusjohtaja, HGR Property Partners Oy, puh. +358 40 579 0570, kari.helin@hgrpp.fi

HGR Property Partners on vuonna 2005 perustettu kotimainen kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö, joka on keskittynyt pääkaupunkiseudulla sijaitseviin merkittäviin kiinteistökohteisiin ja kehityshankkeisiin. Yhtiön kestävän arvon kehityshankkeet kasvattavat kaupunkien vetovoimaisuuttaa pitkäkestoisesti. Yhdistämme hankkeissamme monenlaisia käyttäjiä elinvoimaisen kaupunkitilan luomiseksi. Kaikkien osapuolten tarpeisiin räätälöidyllä toimintamallillamme on kauaskantoiset sekä menestyksekkäät vaikutukset. www.hgrpp.fi.

Ota yhteyttä

Riitta Heikkuri
Riitta Heikkuri
Manager, Administration

+358 40 521 5179
riitta.heikkuri@hgrpp.fi

Riitta hoitaa konsernin ja projektien hallintoa sekä laskutusta.
Laura Wilkki
Laura WIlkki
Executive Assistant

+358 40 593 7550
laura.wilkki@hgrpp.fi

Laura huolehtii konsernijohdon kalenterihallinnasta, matkajärjestelyistä sekä työpäiviemme sujuvuudesta.

Sijaintimme

HGR Property Partners sijainti
HGR Property Partners

Erottajankatu 11 A 23
00130 Helsinki
+358 40 521 5179
Y-tunnus: 1874983-7
Katso kaikki yhteystiedot