Mika Alanko HGR Property Partners Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

17.1.2022

HGR Property Partners Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Mika Alanko. Nimitys on astunut voimaan 1.1.2022.

Mikalla on vahva kokemus toimimisesta kansainvälisten sijoittajien ja rahoittajien kanssa. Hän on toiminut urallaan merkittävissä suomalaisissa asianajotoimistoissa, joista viimeisimpänä Roschier Asianajotoimistossa vastaten toimiston kiinteistöpraktiikasta sekä toimien Partnership -komitean puheenjohtajana. Mika aloitti HGR:n palveluksessa kesäkuussa 2021 vastuullaan yhtiön transaktioiden läpiviennit ja juridiikan johtaminen.

”HGR:n upean tiimin ja historian valossa poikkeuksellisen menestyksekkään liiketoiminnan johtaminen on minulle uudenlainen ja arvokas mahdollisuus. Otan nämä tehtävät innolla vastaan. Tulemme luomaan nopeassa tahdissa tiimimme ja yhteistyökumppaneidemme toimesta pääkaupunkiseudulle useita merkittäviä kiinteistökehityshankkeita lähivuosien aikana” toteaa HGR Property Partners Oy:n toimitusjohtaja Mika Alanko.

HGR Property Partners Oy:n perustaja ja pääosakas Kari Helin keskittyy tulevaisuudessa Yhtiön hallituksen puheenjohtajan rooliin. Tässä roolissa hän kohdistaa ajankäyttönsä ja energiansa erityisesti Yhtiön suurimpiin strategisiin kehityshankkeisiin ja niiden kautta yrityksen kasvun mahdollistamiseen suunnitellusti.

”Mikan vahva osaaminen kaupallisissa neuvotteluissa sekä asiantuntijatiimien menestyksekkäässä johtamisessa tarjoaa kasvavalle yhtiöllemme valmiudet toteuttaa merkittäviä kehityshankkeita. Uuden vastuunjaon tavoitteena on varmistaa operatiivisen sijoitus- ja kiinteistökehitysliiketoiminnan jatkuvuus, sekä vahvistaa yhteistyötämme aluekehityksessä kaupunkien, viranomaisten sekä alueiden muiden toimijoiden kanssa. Haluamme luoda entistä parempia ratkaisuja asiakkaillemme, eli tilojen käyttäjille, rahoittajille sekä sijoituskumppaneillemme.” toteaa HGR Property Partners Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Helin.

Lisätietoa antaa:

Mika Alanko, toimitusjohtaja, HGR Property Partners Oy, puh. +358 40 544 2373, mika.alanko@hgrpp.fi

Kari Helin, hallituksen puheenjohtaja, HGR Property Partners Oy, puh. +358 40 579 0570, kari.helin@hgrpp.fi

HGR Property Partners on vuonna 2005 perustettu kotimainen kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö, joka on keskittynyt pääkaupunkiseudulla sijaitseviin merkittäviin kiinteistökohteisiin ja kehityshankkeisiin. Yhtiön kestävän arvon kehityshankkeet kasvattavat kaupunkien vetovoimaisuutta pitkäkestoisesti. Yhdistämme hankkeissamme monenlaisia käyttäjiä elinvoimaisen kaupunkitilan luomiseksi. Kaikkien osapuolten tarpeisiin räätälöidyllä toimintamallillamme on kauaskantoiset sekä menestyksekkäät vaikutukset. www.hgrpp.fi

Ota yhteyttä

Riitta Heikkuri
Riitta Heikkuri
Manager, Administration

+358 40 521 5179
riitta.heikkuri@hgrpp.fi

Riitta hoitaa konsernin ja projektien hallintoa sekä laskutusta.
Laura Wilkki
Laura WIlkki
Executive Assistant

+358 40 593 7550
laura.wilkki@hgrpp.fi

Laura huolehtii konsernijohdon kalenterihallinnasta, matkajärjestelyistä sekä työpäiviemme sujuvuudesta.

Sijaintimme

HGR Property Partners sijainti
HGR Property Partners

Erottajankatu 11 A 23
00130 Helsinki
+358 40 521 5179
Y-tunnus: 1874983-7
Katso kaikki yhteystiedot